loader

Henk van der Veen

Van de verhuizing naar de Zeeweg hebben we nooit spijt gehad. De weerelementen recht voor zijn raap en de meest wijde blik die je je kunt bedenken. Vogels van allerlei pluimage en in grote aantallen. De kinderen en kleinkinderen die zo graag komen om op het strand te spelen. Wij hebben het hier fantastisch!

En de Stichting probeert steeds meer het oog ook op het dorp te richten. De zee en de Zeeweg zijn van elke Muiderberger. In dat licht moet ook onze bijdrage aan de vernieuwing en inrichting van de straat worden gezien, alsmede de sponsoring van culturele en sportieve activiteiten.

Henk-closeHenk van der Veen (70), secretaris/penningmeester van de Stichting, woonachtig in Muiderberg sinds 1966 en vanaf 1987 op de Zeeweg. Hij is een gepensioneerde Registeraccountant en los van een tweetal commissariaten, vooral als vrijwilliger werkzaam in de culturele sector zoals de realisatie van de Hermitage in Amsterdam en een ontwikkelingsproject in een kibbutz in IsraĆ«l. Hij is in de Stichting met name actief bij de totstandkoming van de nieuwe straat aan de Zeeweg. Henk is gehuwd met Hanny, heeft twee kinderen en vier kleinkinderen die in Amsterdam en Muiderberg wonen. Zijn hobby’s zijn oldtimers en bromfietsen.

Design: Banche & Co