loader

Danny Chengadu

Toen wij in 2001 Amsterdam verruilden voor Beukenoord op de Brink, leerden we Muiderberg echt kennen. Het was iedere keer weer een beleving om van het drukke kantoor op de Amsterdamse gracht langs de weilanden van Muiderberg de Brink op te komen rijden. Na tien jaar met plezier op de Brink gewoond te hebben, trokken we naar de Zeeweg.

Het weidse, constant in beweging zijnde uitzicht over het water was de voornaamste reden om Beukenoord te verlaten. Elke dag genieten we weer van dit uitzicht dat er vaak precies zo uitziet zoals de oude meesterschilders het met olieverf vastlegden. Ik vind dan ook dat wij als stichting genoeg redenen hebben om het uitzicht, de rust en verzorging, te beschermen zodat iedereen hiervan kan genieten.

danny-close
Naast bestuursvoorzitter voor de stichting is Danny ook bestuurder van een tiental entiteiten variƫrend van creatieve tot financiƫle bedrijven. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties bij beursgenoteerde bedrijven. Naast bestuurlijke functies helpt hij start ups en houdt hij zich voornamelijk bezig met vrijwilligerswerk.


Design: Banche & Co